Etusivu

  Ajankohtaista

  Teollisuuseristykset

  Telakkateollisuus

  Turbiinieristys

  Telineasennukset

  Rauman toimipiste

  Eupart Oy

  Yhteystiedot
 


Eupart Oy
Herralantie 4
27400 KIUKAINEN
Puhelin (02) 8376 9700
Faksi (02) 8376 9730

 

 

 

Eupart OyEupart Oy on teollisuuseristyksiin, ilmastointiasennuksiin, turbiinieristyksiin sekä telineasennuksiin erikoistunut keskisuuri yritys Kiukaisissa. Yritys on perustettu vuonna 1990.
Työntekijämäärä on vuosien saatossa noussut n. 70 henkilöön. Työvoimamme koostuu ammattitaitoisista eristyspeltisepistä, eristäjistä, telineasentajista sekä työnjohtajista.

Esivalmisteet kaikille työmaillemme tehdään Kiukaisten esivalmistusverstaalla. Nykyaikaisella konekannallamme pystymme vastaamaan joustavasti nykypäivän alati muuttuviin haasteisiin. Ammattitaitoinen esivalmistushenkilöstömme on valmiina palvelukseenne.

Pienet rautarakennetyöt tehdään pääasiassa Rauman toimipisteessämme. Suurissa kokonaisuuksissa turvaudumme paikallisten metallirakenneyritysten apuun sekä suunnittelussa että toteutuksessa.

Ilmastointi

Viime vuosina olemme hyödyntäneet laivojen ilmastoinnista saamaamme kokemusta myös teollisuudessa. Palveluksessamme on kymmenkunta ammattitaitoista ilmastointiasentajaa, pystymme myös valmistamaan ilmastointikanavat mittojen mukaan omalla esivalmistusverstaallamme. Suurissa tilauksissa käytämme apuna paikallista alihankkijaa osien valmistukseen. Näin toimien pystymme joustavaan ja luotettavaan toimitukseen.


Eupart Oy on kuulunut parhaaseen AAA-luottoluokkaan (Dun & Bradstreet) vuodesta 1996 lähtien.


Työturvallisuus

Eupart Oy panostaa työturvallisuuteen alan vaatimalla huolellisuudella. Työtapaturmia seurataan ja niitä analysoidaan säännöllisesti. Työntekijöille tarjotaan asiakkaan ja lain vaatimat suojalaitteet sekä -varusteet.

Kaikilla työntekijöillämme on voimassa oleva työturvallisuuskortti.